O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Un nou nume în echipa Onco Card: medicul ginecolog Ion Constantinescu

Începând din luna noiembrie, Dr. Ion Constantinescu, medic obstetrică-ginecologie, s-a alăturat echipei Onco Card și poate fi găsit la spitalul nostru câte o zi în fiecare lună. Doctorul Constantinescu este un nume de încredere pentru miile de femei care l-au ales să le monitorizeze sarcina, cât și pentru cele care au avut nevoie de intervenții chirurgicale ginecologice.

Dr. Ion Constantinescu s-a format ca ginecolog în București unde a lucrat vreme de 7 ani la Spitalul de Urgenţă Militar Central dr. Carol Davila, din Bucureşti, dar și la maternitatea Bucur. S-a supraspecializat în oncoginecologie la Institutul Oncologic din Bucureşti sub îndrumarea Profesorului doctor Alexandru Blidaru. A obţinut o a doua subspecializare în uroginecologie la Centrul Universitar din Oradea, sub îndrumarea profesorului coordonator dr. Gheorghe Bumbu.

Dr. Constantinescu este interesat atât de cazurile obstetricale (urmărirea bunului mers al unei sarcini), cât şi de cele de chirurgie ginecologică clasică sau laparoscopică.

Îi urăm bun venit în echipa Onco Card și la cât mai multe cazuri medicale rezolvate cu bine!