O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Un medic specialist în hematologie revine în țară din Franța și se alătură echipei Onco Card

Echipa medicală a Centrului de Diagnostic și Tratament Oncologic Brașov se completează cu un nou profesionist de excepție: dr.Silvia Ciortan, medic specialist hematologie. Dr.Silvia Ciortan vine la Onco Card direct din Franța, unde a lucrat la Centrul Medical Châteauroux – Le Blanc, un centru spitalicesc important – peste 1.000 de paturi – care deservește anual peste 50.000 de pacienți. Experiența dr.Silvia Ciortan vine și dintr-o bogată activitate științifică, participând și contribuind la peste 30 de cursuri, școli și conferințe medicale științifice.

Înainte de a pleca în Franța, dr.Silvia Ciortan a fost medic specialist hematologie la secția de Hematologie, Spitalul Județean de Urgență Brăila, unde a dobândit o bogată experiență clinică. Este membră a Societății Române de Hematologie, a Societății Europene de Hematologie, a Colegiului Medicilor din România și a Conseil de l’Ordre des Medecins, Departement de l’Indre, Franța.

La Onco Card o veți putea consulta atât pentru probleme medicale ce țin de patologia onco-hematologică (limfoproliferări și mieloprofliferări acute și cronice), cât și pentru tratarea patologiei hematologice a pacientelor gravide (sindromul trombofilic asociat sarcinii, anemia în sarcină).

Îi dorim succes în echipa #OncoCard, unde suntem convinși că performanțele sale profesionale se vor înscrie în serviciile de top pe care centrul nostru le oferă, la același nivel cu orice clinică de renume din Europa.