O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Tratamente mai precise pentru pacienții Onco Card prin testele Genetic Center

Lupta globală cu cancerul este mereu cu un pas mai aproape de reușită de fiecare dată când terapiile țintite devin mai precise. Parteneriatul dintre Genetic Center și Onco Card traduce în România o experiență reușită încă de acum două-trei decenii în Occident: parteneriate puternice între clinici și laboratoare genetice, pentru determinarea cât mai precisă a istoriei și, mai ales, a evoluției acestei maladii, în beneficiul pacienților.

„Suntem o clinică oncologică de top în România, astfel încât alegerea partenerilor medicali este un proces de durată, extrem de selectiv. Parteneriatul cu Genetic Center vine, așadar, ca rezultat al unei perioade de analiză riguroasă a pieței locale și putem spune, fără să greșim, că i-am ales pe cei mai buni. Colaborarea dintre Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic și Genetic Center va însemna, în primul rând, un beneficiu imens pentru pacienți, cu un pachet remarcabil de teste realizate chiar în laboratoarele centrului. Ne bucură această colaborare, pentru că mereu ne concentrăm pe binele și sănătatea pacienților, încercând o schimbare de paradigmă și perspectivă la nivelul întregii comunități oncologice din România”, afirmă Anamaria Făgăraș, manager Onco Card.

“Genetic Center este laboratorul preferat de mii de români pentru testele genetice, iar rezultatele și creșterea semnificativă de la an la an ne întăresc convingerea că serviciile noastre sunt la cele mai înalte standarde. Dincolo de recunoașterea pacienților – care este și cea mai importantă – este și satisfacția unor parteneriate speciale, cum este și cel încheiat cu Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic Onco Card din Brașov. Colaborarea va permite pacienților clinicii să aibă acces la cele mai moderne tehnologii de testare și cei mai buni specialiști, astfel încât rezultatele să le susțină încrederea într-un tratament sau altul. Lumea medicală mondială este în deplin acord cu afirmația că genetica va ajuta – deja ajută enorm – în câștigarea luptei cu cancerul”, a spus, Raluca Prodan, manager Genetic Center.