O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Testimoniale

Rezultatele, încă din primele ore, au fost super wow

“A fost ceva wow ca să zic așa, pentru mine, pentru că eu am trecut prin experiența spitalului de stat și acum așteptările erau scăzute și de asta sentimentul a fost și mai puternic. Și acolo am dat peste un doctor OK dar aici, cum să spun eu, am căutat… Citeşte mai departe “Rezultatele, încă din primele ore, au fost super wow”

Erau în jurul meu toți, au vorbit cu mine tot timpul și m-au intrebat ce simt, dacă mă doare ceva

“Eu și la mine acolo, în oraș, am spus ce bine am fost primită. De la ușă, de când m-a preluat doamna asistentă și pe urmă și când mi-au făcut biopsie – erau în jurul meu toți, au vorbit cu mine tot timpul și m-au intrebat ce simt, dacă mă… Citeşte mai departe “Erau în jurul meu toți, au vorbit cu mine tot timpul și m-au intrebat ce simt, dacă mă doare ceva”

Simțeam că mă duce Dumnezeu undeva unde e bine

“Pe cuvântul meu dacă vă zic, cu toate că am lucrat 30 de ani în domeniu, de prima dată când am venit la domnul doctor [dr. Hernic] chiar m-am mirat când am intrat și s-a recomandat așa frumos. Chiar am rămas surprinsă. Nu se întâmplă, să știți, în alte părți.… Citeşte mai departe “Simțeam că mă duce Dumnezeu undeva unde e bine”

A fost o supriză tare plăcută!

“N-am fost la particular până acum și m-am mirat câte cadre medicale s-au învârtit pe lângă mine până m-au bagat în operație. A fost o supriză tare plăcută! Am și spus familiei când am ajuns acasă că nu m-au lăsat nici măcar să ies pe ușă până nu a venit… Citeşte mai departe “A fost o supriză tare plăcută!”

Aveam în fața mea cel mai bun doctor, nu aveam de ce să-mi fac griji

“Multumesc Onco Card Brasov! Sunt unul dintre pacientii care s-au tratat in acest spital. Doresc ca in cateva randuri sa multumesc doctorilor care m-au tratat cu atata profesionalism si dedicatie. In luna iunie a anului 2019, am constatat ca deasupra sanului stang am o umflatura, un nodul care era nedureros.… Citeşte mai departe “Aveam în fața mea cel mai bun doctor, nu aveam de ce să-mi fac griji”

doamna R. F.

Și-au dat tot interesul, condițiile sunt extraordinare, este foarte curat…

“Nu îmi pare rău o secundă că am ales Brașovul, chiar deloc. Doctorul Darii mi-a insipirat din prima clipă toată încrederea și am știut de când l-am cunoscut că trebuie să rămân aici. Apoi am luat contact cu dr. Hernic care, la fel, mi-a făcut o impresie extraordinară. Iar dr.… Citeşte mai departe “Și-au dat tot interesul, condițiile sunt extraordinare, este foarte curat…”

doamna Delia

Am rămas impresionată de implicarea, grija și atenția oamenilor din Onco Card

“Domnul doctor Eugeniu Darii a reușit să îmi redea încrederea, să aibă răbdare suficientă să-mi explice ce se întâmplă cu mine, cu evoluția bolii și să îmi explice care este cea mai bună soluție în cazul meu. Mi s-au explicat etapele tratamentului, intervenției chirurgicale și a perioadei post operatorii, astfel încât am… Citeşte mai departe “Am rămas impresionată de implicarea, grija și atenția oamenilor din Onco Card”

doamna L.M.

Am văzut la Onco Card atâta dragoste pentru pacient, nu am cuvinte

“Mi-a plăcut felul cum s-a purtat cu mine domnul doctor Eugeniu Darii. Eu sunt o fire mai emotivă, mai fricoasă. N-am cuvinte să spun cât de bun e domnul doctor Darii: a vorbit frumos, a avut răbdare cu mine când mă plângeam cât îmi e de frică. De altfel, tot… Citeşte mai departe “Am văzut la Onco Card atâta dragoste pentru pacient, nu am cuvinte”

doamna N.I.

Tratează pacienţii cu multă căldură şi profesionalism

“Doresc prin acest mail să aduc calde mulţumiri personalului sanitar Oncocard, mai exact Secţiei de Chirurgie. În data de 30 Iulie 2019, m-am prezentat la secţia de Chirurgie, pentru o intervenție de tip ganglion santinelă. Am fost informată din timp, în detaliu, despre intervenția respectivă, și mi s-a explicat pas… Citeşte mai departe “Tratează pacienţii cu multă căldură şi profesionalism”

Surpriza de a vedea medici care colaborează între ei pentru același caz

“Aș începe prin surpriza de a vedea medici care colaborează între ei pentru același caz, de a se suna unul pe altul și a discuta despre un pacient, ceea ce pentru mine este o noutate și cred că pentru mulți dintre pacienți este ceva nou. Mi-a plăcut în special deschiderea… Citeşte mai departe “Surpriza de a vedea medici care colaborează între ei pentru același caz”

doamna A.P.