O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Surpriza de a vedea medici care colaborează între ei pentru același caz

“Aș începe prin surpriza de a vedea medici care colaborează între ei pentru același caz, de a se suna unul pe altul și a discuta despre un pacient, ceea ce pentru mine este o noutate și cred că pentru mulți dintre pacienți este ceva nou. Mi-a plăcut în special deschiderea medicilor, mai ales a medicului chirurg, care este foarte uman și prietenos și îți povestește de la început până la final ce ai și de ce îți face anumite recomandări și care sunt riscurile.
Și apoi aș continua cu ceilalți medici pe care i-am cunoscut și care sunt super profi și se comportă foarte uman. Mai concret nu te-a făcut nimeni să te simți inferior sau prost ca ești acolo, ba din contră, te-au înțeles și te-au ajutat. Mai vreau să menționez și asistentele care sunt atât de prietenoase și atât de drăguțe și te verifică atât de des… încât mă simt ca la mine acasă.
Ce a fost cel mai important pentru mine a fost faptul că am venit să vizitez un medic și am ajuns să mă vadă cinci. S-au legat de toate problemele mele de sănătate concomitent și au încercat să le trateze pe toate la un loc și nu să le ia pe rând sau sa le ignore sau să mă paseze de la un medic la altul, ba din contră, s-au dus ei către medicii colegi și au colaborat.”