O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Aveam în fața mea cel mai bun doctor, nu aveam de ce să-mi fac griji

“Multumesc Onco Card Brasov! Sunt unul dintre pacientii care s-au tratat in acest spital. Doresc ca in cateva randuri sa multumesc doctorilor care m-au tratat cu atata profesionalism si dedicatie. In luna iunie a anului 2019, am constatat ca deasupra sanului stang am o umflatura, un nodul care era nedureros. Discutand cu prietenele mele am prins curaj si m-am programat la o ecografie mamara, la CENTRU DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT TERAPY din Fagaras, la doamna doctor Iezan Iulia. Aceasta m-a consultat cu mare atentie si mi-a spus ca nu pot ramane doar cu aceste investigatii. M-a indrumat ca in cel mai scurt timp posibil sa ma indrept catre consultatii de specialitate si mi-a recomandat Spitalul Onco Card Brasov, unde m-am programat la recomandarea dumneaei, la doamna doctor oncolog Patrulescu Andreea. Dupa programarea telefonica m-am prezentat la receptia spitalului impreuna cu prietena mea Laura, trista cu multa disperare si foarte putina speranta. Inca de la receptie m-a surprins atentia, amabilitatea personalului. Am fost preluata de catre doamna asistent medical Ema, o persoana draguta, amabila care m-a condus la cabinetul doamnei doctor. Cand am intrat in cabinet am fost intampinata de catre doamna doctor oncolog Andreea Patrulescu, o persoana draguta,comunicativa, calda, care mi-a vorbit foarte frumos cu profesionalism si implicare. Ea este cea care m-a indrumat pentru tot ceea ce a urmat, analize, tratament, doctorul chirurg oncolog, doctori de specialitati diferite cu care trebuia sa intru in contact.
Doamna doctor Patrulescu Andreea mi -l-a recomandat pe domnul doctor chirurg oncolog Eugeniu Darii. Intalnirea cu domnul doctor Eugeniu Darii a fost cea care m-a convins sa aleg sa fiu tratata in acest spital. Dumnealui mi-a vorbit atat de frumos cu multa caldura si profesionalism, am inteles ca nu trebuie sa ma indrept inspre alte spitale din tara. Aveam in fata mea cel mai bun doctor, nu aveam de ce sa-mi fac griji. Mi-a descris intregul parcurs a tot ce avea sa urmeze un drum lung insa care imi reda speranta. Mi-a placut modul in care acesta vorbeste cu colectivul dumnealui si aprecierea pe care o are fata de colegii sai. Domnul doctor mi i-a prezentat si pe ceilalti colegi doctori care urmau sa faca parte din echipa sa. In urma analizelor si a biopsiei facute de catre domnul doctor Eugeniu Darii, am fost diagnosticata cu cancer gr I (Luminal A). Ca urmare a diagnosticului in luna iulie, am fost operata de catre domnul doctor Eugeniu Darii si echipa sa minunata. Operatie care i-a solicitat enorm avand in vedere durata si complexitatea acesteia.
Respect pentru intregul staff medical si in special domnului dr. chirurg oncolog Eugeniu Darii, domnului dr. chirurg plastician Hernic Alexandru Daniel, domnului dr. anestezist Ovidiu Jeder, asistentilor medicali si infirmierelor.
Multumesc domnule doctor Sef chirurg oncolog Eugeniu Darii! Chiar daca mi-ati spus ,,nu ne mai multumiti atata ca noi ne-am ales meseria si o facem cu pasiune” MULTUMESC!!
Multumesc domnule doctor Hernic Alexandru Daniel, pentru toata truda dumneavoastra si pentru ce a-ti realizat ca eu sa pot sa ma privesc in oglinda si sa nu fiu nevoita sa ma rusinez de persoana mea, sa ma simt femeie. Ati avut rabdare si m-ati ajutat si dupa operatie cu sfaturi in ce priveste ingrijirea mea dupa operatie. Multumesc!!
Multumesc domnule doctor anestezist Ovidiu Jeder , pentru ca ati avut rabdare sa ma ascultati si sa–mi explicati cu profesionalism ce presupune anestezia si sa-mi inlaturati teama de aceasta.

Va multumesc pentru tot efortul pe care l –ati depus pentru mine ca operatia sa decurga bine!
Multumesc doamnei sef asistenta medicala Mihaela, pentru toata rabdarea si intelegerea de care a dat dovada pe tot parcursul tratamentului. Multumesc domnilor asistenti medicali Mihai si Catalin care pe langa profesionalismul meseriei sunt empatici si atenti la emotiile pacientilor, multumesc tuturor asistentelor si infirmierelor.
Multumesc Onco Card!!!”