O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Echipamente

Screening-ul are ca scop diagnosticarea cancerului în stadii incipiente și reprezintă un instrument esențial în lupta împotriva cancerului. Testele de prevenție necesare se pot efectua în funcție de grupele de vârstă la care acestea sunt recomandate și se pot accesa o dată pe an.


LOGIQ P6 are un sistem cu ultrasunete color, complet digital care este suficient de mic pentru a pătrunde în spații înguste, dar și suficient de puternic pentru a livra imagistica exceptională de care pacientii au nevoie. Performanță puternică. Puterea de procesare excelenta. Și un pachet mic, portabil. LOGIQ P6 oferă o combinație de performanță, ergonomie și valoare pentru a ajuta la satisfacerea unei game largi de aplicații – incluzând partea vasculară, abdominală, structuri de mici dimensiuni, OB/GIN și partea cardiacă.
Cu o rezoluție detaliată și fluxul de culoare avansat, puteți distinge cu ușurință
leziunile chistice și solide, în special în zone mici, cum ar fi tiroida, sân și ovar. Și cu ajutorul rezoluției contrastului se pot identifica chiar și cele mai dificile patologii. Aceste capabilități ajută la diagnosticarea precoce și împreună cu capacitate de date brute, se poate face analiza postprocesare ulterior. Cu greutatea sa ușoară și dimensiunile reduse, aparatul este foarte mobil și ușor de manevrat