O N C O C A R D - Performanță pentru viață!

Program Clinică : Luni - Vineri | 08:00 - 20:00
  Contact : (+40) 268 994

Echipa de oncologie medicală se completează prin prezența doamnei dr. Oana Nechifor

Cu mândrie anunțăm că echipa de oncologie medicală a Centrului de Diagnostic și Tratament Oncologic Brașov se mărește prin prezența doamnei dr. Oana Nechifor, medic specialist.

Dr. Oana Nechifor se alătură echipei noastre după un parcurs medical și academic foarte bogat, încununat cu intrarea în corpul medical oncologic al Spitalului Colțea, București, ca specialist și, acum, în rândul celor mai buni medici oncologi, la Onco Card.

Absolventă a Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” – Timișoara, dr. Nechifor are experiență clinică în mai multe spitale din țară și un interes permanent pentru evenimentele medicale și literatura de specialitate, participând la zeci de conferințe științifice, în România și străinătate.

Este membră a Colegiului Medicilor din Romania, a Consiliului Medical General din Marea Britanie și a obținut certificarea “Essential Good Clinical Practice”, de la Faculty of Pharmaceutical Medicine of the Royal Colleges of Physicians, Marea Britanie.  

Îi urăm bun venit și suntem convinși că va contribui semnificativ la îmbunătățirea permanentă a standardului serviciilor pe care vi le oferim!